Юннати КЗ МЕНЦДУМ - учасники Міжнародного конкурсу екологовалеологічної спрямованості на тему "Квітка буття"

Юннати КЗ МЕНЦДУМ були запрошені до участі у Національному етапі Міжнародного конкурсу екологовалеологічної спрямованості на тему «Квітка буття"
Його мета – поповнити знання дітей про рослинний світ, формувати основи екологічної культури та мислення, розвивати спостережливість, образну пам’ять, увагу, кмітливість, виховувати любов до природи, бережливе ставлення до навколишнього середовища. Конкурс проводиться у співпраці з Міністерством екології та природних ресурсів України та Українським товариством охорони природи. Організатором конкурсу є Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.
Пропонуємо вам до уваги, конкурсну роботу "Півонія" вихованки гуртка "Природа рідного краю" Похиленко Вікторії. Нехай кожен ваш день буде наповнений такою ж красою та натхненням, як і ця чудова квітка. Помічайте красу навколо себе та не забувайте знаходити радість у простих речах
Квітка буття. Півонія. Похиленко Вікторія
Венерина мухоловка, чарівна хижачка світу рослин… Ця загадкова рослина, що живе в болотистих місцевостях, завойовує серця не лише своєю вродою, але й унікальними властивостями справжнього хижака!
Венерина мухоловка - справжня красуня рослинного світу. Її неперевершена краса та витонченість не залишають байдужими нікого, її вивчення допомагає науковцям розуміти унікальні властивості адаптації рослин до непередбачуваних умов середовища та їхній вплив на екосистему навколишнього середовища.
Данііл Грогуленко, вихованець гуртка «Любителі декоративних і свійських тварин», в рамках Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості на тему «Квітка буття», вирішив розібратись в неймовірних здібностях полювання цієї рослини на тварин та комах. Про них ви можете дізнатись, подивившись відео «Венерина мухоловка. Рослина, яка поїдає комах»
Грогуленко Данііл, Міжнародний конкурс "Квітка буття", номінація "Один день з життя природи"
А у захоплюючому відео-блозі, разом з юним експертом в галузі рослин, Пономарьовим Михайлом, ми зануримося у чарівний світ фікусів - неймовірних рослин, які не лише вражають своєю красою в наших приміщеннях, але також мають унікальну історію та цікаві факти.
Міжнародний конкурс еколого-валеологічної спрямованості на тему «Квітка буття». Пономарьов Михайло.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.