Керівники гуртків КЗ "МЕНЦДУМ" відвідали Педагогічну ЕКО-майстерню «Реалізація ідей сталого розвитку в позашкіллі Київщини: екологічний вектор»

Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України 27 лютого 2024 року провели Педагогічну ЕКО-майстерню «Реалізація ідей сталого розвитку в позашкіллі Київщини: екологічний вектор». Учасниками майстерні стали близько 200 педагогічних працівників закладів вищої, загальної середньої та позашкільної освіти різних регіонів України, в тому числі і педагогічні працівники КЗ «МЕНЦДУМ».
Керівники гуртків отримали можливість обміну досвідом, ознайомились з інноваційними підходами та кращими практиками щодо впровадження екологічно орієнтованих освітніх програм та заходів. Цей досвід став основою для подальшого розвитку та вдосконалення екологічної освіти в нашому місті, сприяючи формуванню екологічної свідомості та відповідальності майбутнього покоління.
/Files/images/00001000Дизайн без назви.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 2

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.