День Конституції України

Юні хіміки діляться знанням основних статей Конституції України.

У міському еколого-натуралістичному центрі дітей та учнівської молоді міста Марганець з 17 по 26 червня пройшли виховні години «Я – громадянин України». Метою цих заходів стало розширення і поглиблення поняття громадянськості, розвиток у дітей прагнення бути свідомим громадянином України, її патріотом, виховання любові до рідного краю. Гуртківці вкотре розглянули карту України, плакати з символікою держави (герб, гімн, прапор) та познайомилися з Конституцією України.

На виховних годинах прозвучали вірші Т. Шевченка, Л. Костенко, Д. Павличка, М. Чернявського. Діти розгадали кросворд з ключовим словом Україна, познайомилися з деякими статтями з Конституції України та історією її створення, дали відповіді на запитання стосовно нашої держави, президентів і основних подій, що відбулися за часи незалежності.

Згадали під час заходів і про природу нашої країни (її рослинний і тваринний світ), і про промисловість та сільське господарство, і про сім чудес України та багато іншого.

Ми бажаємо усім злагоди, ясного сонця і мирного неба над головою, добробуту і процвітання!

/Files/images/аліна з доповіддю гурток юні медики.jpgАліна (член гуртка "Юні медики") підготувала доповідь про значення Конституції України для її громадян

Кiлькiсть переглядiв: 616

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.