Святкування 35 річниці нашого центру!

15 травня наш центр відсвяткував 35- річчя своєї просвітницької діяльності. До нас у гості завітали наші друзі та колеги, зокрема заступник міського голови Євдокименко Євгеній Вікторович, начальник управління освіти виконавчого комітету Марганецької міської ради Куліш Ірина Миколаївна, голова міського комітету профспілки працівників освіти Осмінкіна Галина Михайлівна, заступник начальника управління освіти виконавчого комітету Марганецької міської ради Мілько Алла Георгіївна, головний спеціаліст відділу землекористування та екології виконкому Марганецької міської ради Челишева Тетяна Володимирівна, депутат Марганецької міської ради Хникіна Гульнара Рашидівна, директор Центру-комплексу позашкільної роботи Василенко Світлана Михайлівна, директор Центру науково-технічної творчості Морозова Мар’яна Олександрівна та настоятель парафії Св. Апп. Петра і Павла УПЦ КП м. Марганця протоієрей Тимофій Редько.

Свято було розпочато з гімну України та продовжилося яскравими номерами, які підготували юннати ЕНЦу. Завдяки поетичному таланту нашого керівника гуртка «Юний хімік» Зубковій Валентині Григорівні, юні вихованці порадували усіх гостей та педагогічний колектив центру піснями «Ювілейна» та жартівливий «Гімн хіміків». Вихованці гуртків «Юний медик» (керівник Кузьміна Яна Павлівна) та «Квіти в художній вишивці» (керівник Редько Богдана Богданівна) виконали музичний номер «Веснянки» та завершили наш святковий концерт запальною піснею «Як у нас на Україні». Окрема вдячність юному акордеоністу Олексію, найкрасивішій танцювальній парі з Марганецького коледжу Владиславу та Юлії та танцювальному колективу східного танцю «Віджая». Ведучими вечора були керівники гуртків Коробка Юлія Сергіївна та Редько Богдана Богданівна.

За ці довгі роки у центрі з’явилася галерея кімнатних рослин, живий куточок з безліччю тварин та птахів, «Музей хліба», кращий у області кабінет акваріумістики. Наші вихованці займають призові місця у обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах в галузі біології, хімії та екології. Юннати володіють основами науково-дослідницької діяльності, залучені до роботи МАН України та обласної хіміко-біологічної заочної школи учнівської молоді. Також у нашому центрі діти навчаються медицині, вишиванню та основам здоров’я.

Кiлькiсть переглядiв: 749

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.