Раді вітати Вас на сайті Комунального закладу "Міський еколого-натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Марганецької міської ради"!

/Files/images/Blue Green Watercolor Linktree Background (4).png

wym-1692705006079

↑ АНКЕТА ЮННАТА↑

КЗ "МЕНЦДУМ" є позашкільним закладом освіти. Наша робота спрямована на надання дітям та юнацтву додаткової освіти, забезпечення потреб у творчої самореалізації і організації змістовного дозвілля, формування творчої особистості і громадського розвитку. Заклад працює за профілем: Поглиблене вивчення біології, екології та хімії.

Експериментальна робота закладу:

· Програма «Безперервна екологічна освіта»

· Науково-дослідницька робота за темою «Впровадження наукових досліджень в навчально-виховний процес закладу».

КЗ "МЕНЦДУМ" виконує роль міського координаційного центру еколого-натуралістичної спрямованості. Направляє та керує всією природоохоронною роботою шкіл міста, опираючись на останні рекомендації науки та передового педагогічного досвіду. Методична робота спрямована на активний пошук форм і засобів співтворчості і співпраці з гуртківцями та оперативної передачі досвіду організаторам позашкільної роботи у школах міста.


Методична проблема, над якою працює колектив КЗ «МЕНЦДУМ» «Розвиток та формування основних компетентностей гуртківця через залучення до науково-дослідницької, інноваційної діяльності»

телефони для звернень:

/Files/images/0Garyacha_OBR.png

/Files/images/01547_370_190-1.jpg

/Files/images/правова допомога.png

Питання? Відповідь!

Питання відсутні
Задайте Ваше питання
Для того, щоб задати питання на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.