1 червня – День захисту дітей в еколого-натуралістичному центрі

Вже доброю традицією в еколого-натуралістичному центрі стало святкування Дня захисту дітей, адже цілий рік наш заклад гостинно приймав дітей на різноманітні гуртка природничого напряму. Так, 1 червня 2019 р. для найменших гуртківців закладу та дітей мікрорайону було проведено розважально-конкурсну програму . Розпочалось свято з урочистостей, під час яких директор ЕНЦ Четверикова О.М. нагородила грамотами та цінними подарунками переможців обласних та Всеукраїнських конкурсів. Під час святкової програми вихованці центру демонстрували свої таланти, співали, танцювали. На святі також були присутні батьки вихованців, які беруть активну участь у житті Еколого-натуралістичного центру. Разом із дітьми батьки співали і танцювали!

Після концертної програми працювали майстер-класи «Збережемо красу Землі!», на яких всі охочі мали можливість навчитись виготовляти штучні квіти, метеликів, паперових тваринок.

«Козацькі розваги» - найулюбленіші рухливі ігри юннатів, на яких діти мають змогу проявити свою силу та спритність. Для допитливих природолюбів проведена цікава вікторина «Знавці навколишнього світу», виставка тваринок не залишила байдужим жодного гостя! Завершилось свято конкурсом малюнків на асфальті та нагородженням цікавими призами всіх учасників свята!

/Files/images/IMG_0391.JPG/Files/images/IMG_0396.JPG

/Files/images/IMG_0481.JPG

/Files/images/IMG_0495.JPG

/Files/images/IMG_0497.JPG/Files/images/IMG_0528.JPG

/Files/images/IMG_0597.JPG

/Files/images/IMG_0607.JPG

/Files/images/IMG_0536.JPG

/Files/images/IMG_0677.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 556

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.